Loading...
Ετήσιες Κάρτες Πολλαπλών Διαδρομών ΟΑΣΑ 2020

Ετήσιες Κάρτες Πολλαπλών Διαδρομών ΟΑΣΑ 2020

Αριθμ.Πρωτοκ.: 7889

Θεσσαλονίκη, 22 Ιανουαρίου 2020

ΕΠΕΙΓΟΝΘέμα: Διάθεση Ετήσιων Καρτών Απεριορίστων Διαδρομών ΟΑΣΑ 2020

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΕ 10 ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ

Συνάδελφοι,
Η Ο.Τ.Ο.Ε. μας πληροφόρησε ότι επαναλαμβάνει τη συνεργασία της με τον ΟΑΣΑ για την έκδοση ετήσιων καρτών για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
Η νέα περίοδος αναφέρεται στις ημερομηνίες από 1η ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 έως 28η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021, με τις παρακάτω κατηγορίες και τις αντίστοιχες τιμές:

1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 330€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί).

ΔΕΝ ισχύουν :

 • στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου
 • στη γραμμή Χ80 και 
 • στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο.

(Τιμή χρέωσης ΟΤΟΕ 281,00 ευρώ)

 

2. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Ονομαστική αξία 490€ περιλαμβανομένου ΦΠΑ 24%).
Ισχύει για όλα τα μέσα αρμοδιότητας ΟΑΣΑ:

 • Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου)
 • Τρόλλεϋ
 • Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος
 • Τραμ
 • Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και
 • ΤΡΑΙΝΟΣΕ (στο τμήμα του Προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο).

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

(Τιμή χρέωσης ΟΤΟΕ 417,00 ευρώ)

 •   Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια κάρτα για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο – τέκνα).
 •   Οι συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ισχύουν για αυτούς οι παραπάνω ρυθμίσεις.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται, θα πρέπει να καταθέσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου το αντίστοιχο ποσό στον λογαριασμό του Συλλόγου (5233 014610-271). Το παραστατικό θα πρέπει να σταλεί στο Σύλλογό μας με e - mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με fax (2310 229843) και στα σχόλια να αναγράφεται το όνομα του συναδέλφου. Επίσης θα πρέπει να σταλεί μαζί η επισυναπτόμενη ΑΙΤΗΣΗ με συμπληρωμένα τα στοιχεία του αιτούντος.

Για όποιον συνάδελφο ενδιαφέρεται, υπάρχει η δυνατότητα αποπληρωμής της ετήσιας κάρτας του σε δέκα (10) μηνιαίες δόσεις.

Ο Σύλλογός μας δίνει την παραπάνω επιλογή στους εργαζόμενους μέλη του, μέσω της ενεργοποίησης του Καταναλωτικού Συνεταιρισμού του «Η ΕΝΩΣΗ». Όποιος συνάδελφος ενδιαφέρεται να κάνει χρήση αυτής της διευκόλυνσης θα πρέπει να επικοινωνήσει με τον Σύλλογο.

ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 1Η ΜΑΡΤΙΟΥ
Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλαδή μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλουν το ισόποσο ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ και θα ενεργοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο έως 31 Μαρτίου.
Μετά το πέρας της 31 Μαρτίου το σύστημα ΟΑΣΑ αυτομάτως ακυρώνει την επιδότηση.

ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΡΤΑΣ:
Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπο της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ Μετσόβου 15, 1ος όροφος, όπως βεβαίωση της ΟΤΟΕ, τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΤΟΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος απώλειας της κάρτας στον ΟΑΣΑ.

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ
Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον Σύλλογό μας, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής (βλέπε συνημμένο έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»).ΠΡΟΣΟΧΗ: Η αίτηση ενδιαφέροντος μαζί με την κατάθεση του αντίστοιχου ποσού πρέπει να γίνει και να σταλεί στο Σύλλογο το αργότερο μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020.

 

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Γ .Γουγούλης Μ. Τσιμρόγλου

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Newsletter