Loading...
Προσφορά "Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης"

Προσφορά "Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης"

Αριθμ.Πρωτοκ. 8125

Θεσσαλονίκη, 19 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
(25ης Μαρτίου Νέα Παραλία)

  • Μπαλέτο Εθνικής Όπερας Οδησσού Η ΧΙΟΝΑΤΗ & ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ
  • GORAN BREGOVIC WEEDING & FUNERAL BAND
  • ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Συνάδελφοι,
Στα πλαίσια της συνεργασίας μας με τον Οργανισμό του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, προχωρήσαμε σε συμφωνία ώστε τα μέλη του Συλλόγου μας και οι οικογένειές τους, να έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης των κάτωθι παραστάσεων με εισιτήριο μειωμένης τιμής. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύσουν οι μειωμένες τιμές είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος (σε κάθε παράσταση ξεχωριστά) για είκοσι (20) τουλάχιστον εισιτήρια. 

Χιονάτη1

 

ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΕΡΑΣ ΟΔΗΣΣΟΥ:
Η ΧΙΟΝΑΤΗ & ΟΙ 7 ΝΑΝΟΙ

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 12.00π.μ.

Διοργάνωση: CHRISTMAS THEATER

Ένα ιστορικό μπαλέτο, που εδρεύει σε μια από τις σπουδαιότερες όπερες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ένωσης, έρχεται για πρώτη φορά στην. Το μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού και η διάσημη όπερα κουβαλούν μια ιστορία αιώνων, καθώς στη μακρόχρονη πορεία τους έχουν φιλοξενήσει έργα μεγάλων συνθετών όπως ο Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι
και ο Σεργκέι Ραχμάνινοφ.
Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας της Οδησσού συνεχίζει την πορεία του με σεβασμό στην ιστορία του. Η Χιονάτη και οι 7 Νάνοι είναι ένα κλασικό μπαλέτο αφιερωμένο στα παιδιά. Το 1975, ο χορογράφος Γκένριχ Μαγιόροφ εμπνεύστηκε από το γνωστό παραμύθι των Αδελφών Γκριμ και δημιούργησε μία νέα χορογραφία βασισμένη στην πρωτότυπη μουσική του Πολωνού συνθέτη Μπογκντάν Παβλόφσκι. Μέχρι σήμερα, καμία παράσταση μπαλέτου για παιδιά δεν έχει αποδοθεί με τέτοια «φρέσκια» ματιά, με τόσο ταλέντο και χάρη, γι’ αυτό και δίκαια ο Μαγιόροφ χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς σαν ο «χορογράφος της νιότης». Τα χορευτικά μέρη του μπαλέτου, διακρίνονται από φαντασία και ευρηματικότητα και παρόλο που η θεματολογία του μπαλέτου αφορά σε ένα παραμύθι, η χορογραφία του, με τα εντυπωσιακά σόλο μέρη και τις δυναμικές σκηνές του corps de ballet, προκαλεί το θαυμασμό όλων των θεατών από όλες τις ηλικίες.

Τιμές εισιτηρίων ανάλογα την ζώνη : 35€ (Α’ Ζώνη), 25€, (Β’ Ζώνη ), 15€, (Γ’ Ζώνη ),
(αντί των κανονικών εισιτηρίων 55€, 45€, 35€)

Goran Bregovic

 

GORAN BREGOVIC
WEEDING & FUNERAL BAND

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 21.00μ.μ.

Διοργάνωση: CHRISTMAS THEATER

Από τον «Καιρό των Τσιγγάνων» μέχρι το «Underground» και το «Arizona Dream» η μουσική των Βαλκανίων ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο!
Μια μοναδική γιορτή συναισθημάτων μας περιμένει τον Φεβρουάριο στην Θεσσαλονίκη. Μια γιορτή γεμάτη με ήχους γνώριμους από τραγούδια των Βαλκανίων που έγιναν και δικά μας τραγούδια. Ο διάσημος συνθέτης Γκόραν Μπρέγκοβιτς έρχεται και γιορτάζει μαζί μας την δύναμη της μουσικής, μια πανανθρώπινη γλώσσα που ενώνει αντί να χωρίζει και καταφέρνει να χτίζει γέφυρες από την μια καρδιά στην άλλη.

Τιμές εισιτηρίων ανάλογα την ζώνη : 48€ (Α’ Ζώνη), 35€, (Β’ Ζώνη ), 25€, (Γ’ Ζώνη ),
(αντί των κανονικών εισιτηρίων 70€, 58€, 48€)

 

Θάνος Μικρούτσικος

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ:
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΦΩΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γιάννης Κότσιρας - Ρίτα Αντωνοπούλου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Θύμιος Παπαδόπουλος

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 21.00μ.μ.

Διοργάνωση: CHRISTMAS THEATER

Η πόλη της Θεσσαλονίκης τιμά τη μνήμη του Θάνου Μικρούτσικου, που έφυγε από κοντά μας πριν τρία χρόνια, σε μια βραδιά στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τρεις βασικοί συνεργάτες του σπουδαίου συνθέτη, ο Γιάννης Κότσιρας η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Θύμιος Παπαδόπουλος ανατρέχουν στα πιο αγαπημένα τραγούδια του. Τραγούδια “κοινού αισθήματος” όπως έλεγε ο Θάνος, τραγούδια που πολλές γενιές περπάτησαν μαζί τους, καθιστώντας τα μ΄ αυτό τον τρόπο διαχρονικά Καραντί, Ένα μαχαίρι, Ελένη, Ερωτικό ( Με μια πιρόγα ), Θεσσαλονίκη, Μια πίστα από φώσφορο, Ο Άμλετ της σελήνης, Πάντα γελαστοί, Ρόζα και πολλά άλλα.

Τιμές εισιτηρίων ανάλογα την ζώνη : 38€ (Α’ Ζώνη), 28€, (Β’ Ζώνη ), 22€, (Γ’ Ζώνη ),
(αντί των κανονικών εισιτηρίων 58€, 48€, 38€)

 

Τρόπος κράτησης και πληρωμής:

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται για τις άνω παραστάσεις επικοινωνούν με τον Σύλλογο στα τηλέφωνα: 2310 293762 (εσωτ.23762 Βοζίκη Μαρίνα), αναφέρουν τον αριθμό των εισιτηρίων που επιθυμούν καθώς και την παράσταση που θα παρακολουθήσουν έτσι ώστε να κάνουμε εμείς την κράτηση των θέσεων στο Μέγαρο Μουσικής. Προσοχή αυτό θα πρέπει να γίνει μέχρι την Τρίτη 24 Ιανουαρίου γιατί οι θέσεις (όπως ήδη μας ειδοποίησαν) είναι πολύ περιορισμένες.

Κατόπιν (αφού έχει καλυφθεί ο αριθμός των προβλεπόμενων κρατήσεων που έχει θέσει το Μέγαρο Μουσικής ώστε να μας δώσει τη σχετική έκπτωση), επικοινωνεί ο Σύλλογος με τους συναδέλφους που έχουν κάνει κράτηση εισιτηρίων και προχωράει ο κάθε συνάδελφος στην κατάθεση του αντίτιμου των εισιτηρίων που ζήτησε, στον λογαριασμό του Συλλόγου: 5233 014610 - 271

 

                                                                                                                                                                                                   Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Newsletter